Veterans - Wrogów zniszczymy, miasta spalimy a to co zostanie zgrabimy
Nowy Użytkownik
Założyłem nowy temat, ponieważ nie wiedziałem gdzie napisać o tym, że dostałem oferte przystąpienia do innego plemienia. Odrazu piszę, że jeśli przystąpiłbym do tego plemienia i miałbym mieć z tego powodu jakie kolwiek nieprzyjemności, to nie pozostaje mi nic innego jak zostac "TU". Wiem, że tam nie bawią sie w żadnego rodzaju fora zewnętrzne i nie wymagają zapoznania się i podawania jakich kolwiek danych. Jest to dla mnie okazja, a zarazem mniej obowiązków związanych z stronami zewnęrznymi, bo jak wcześniej wspomniałem na forum wewnętrznym, mam słabego neta i bardzo długo czekam na byle jaką strone.
Jeśli odejdziesz to będzie to twój wielki błąd, a to że masz słabego neta to trudno najwyżej na pw w plemionach w ważnych sprawach będziemy pisać do ciebie.
Nowy Użytkownik
To znaczy ze bede mial jakies nieprzyjemnosci czy nie?? Nie chciabym zeby tak bylo bo ja traktuje te gre jako zabawe. Poprostu wyciagam reke w te strone gdzie daja wiecej za mniejsza cene.
Jeśli chodzi o mnie to nie będziesz miał, żadnych nieprzyjemności ale licz się z tym, że w późniejszym etapie gry będziemy mogli Cię przejąć.
Jeśli chcesz odejść to masz wolną rękę. Przynajmniej ode mnie.